Udkom oktober 2021

Oplev den nye bog fra
Hanna Snorradóttir

Køb bogen her
Nordisk Visdoms Portal – Forside

Udkom oktober 2021

Oplev den nye bog fra
Hanna Snorradóttir

Forudbestil bogen her

Boganmeldelser

Jeg sidder med nordisk varme og søsterkærlighed i hjertet efter at gave læst Nordisk Gudindekraft.

Denne bog skal læses af alle gudinder, og måske endda videregives lidt fra mund til mund til børn og nysgerrige sjæle.

Jeg elsker de fine fortællinger, som planter de mest livagtige billeder i mit sind. Jeg mærker årstiderne, sårbarhed og masser af power. Det er facts og fortælling i en højere enhed, – med plads til egne personlige indsigter, og masser af stemning…

Sussanne Wexø, terapeut, coach, forfatter og uddannelsesleder

Vølven taler stadig, Nornerne spinder stadig, Freja har stadig visioner. De taler gennem os, igennem ordene, tankerne, handlingerne, dansen og kærligheden.

Hvis vi tillader det!

Din bog er en bro til denne tilladelse. Et pas, der giver adgang til den nordiske mytologis helende verden.For at kunne begå os i den verden, må vi kunne tale det sprog, man taler der. Din bog er en rejsefører ud i dette land, en introduktion til et glemt sprog.

Lars Muhl, forfatter, mystiker og musiker

Nordisk gudindekraft føltes for mig, som at dykke ind i mit indre med en klog visdomskvinde ved min side. Bogen førte mig igennem en række af mine egne indre landskaber, og den udfordrede mig til at kigge dybere, længere og bredere.

Mytologien støttede mig til at se mig selv og mit liv i et klarere lys.

Forfatterindens referencer til sin egen historie gør bogen let, brugbar, og lys. Alle, der er opvokset i Norden, burde læse denne fine diamant af en bog.

Sofia Manning, coach, underviser, foredragsholder, forfatter af bestselleren, ‘Coaching’

Jeg har længe vidst, at der var huller i min viden – helt specifikt huller i min viden om nordisk tro og tradition – og dermed huller i mine rødder. Vel at mærke den tro og de rødder, der ligger langt forbi (og under) kristendommen – nemlig de gamle fortællinger om aser og jætter og vaner.

Som kaldet fra Himlen tilbød Hanna mig at læse sin bog – og sådan fik jeg opdateret min viden betydeligt, og mine rødder stod et nøk stærkere end tidligere. For det vidunderlige ved denne tekst er, at den vender verden på hovedet. Den ser nemlig på ase-troen med Gudindens og det kvindeliges blik. Dermed får de gamle fortællinger nyt og essentielt liv. Dermed får fortællingerne en dyb dimension – for kvinder.

Dermed bliver denne bog en del af den bølge af dyb kvindebevidsthed og -bevægelse, som vi oplever i denne tid. På tværs af landegrænser.

Birgitte Baadegaard, diversitetsrådgiver, forfatter til ”ManiFEST for kvinder”, feminin ledelse

I “Nordisk Gudindekraft” åbner Hanna porten til et univers, hvor fortid, nutid og fremtid flyder sammen, og hvor verdener mødes. Hun tryllebinder læseren ved at væve et smukt billede, hvor guder og gudinder; shamaner, healere og vølver; alfer, dværge og trolde; jætter og aser alle får deres stemme og bliver set for hver deres unikke egenskaber, som vi som menneske i Midgård også rummer.

Jeg var tryllebundet og bevæget, da jeg læste dette smukke og betydningsfulde værk, som gendigter så vigtig en del af den feminine visdom. Man kan næsten fornemme det dybe, taknemmelige suk fra kvinder på tværs af tid, over genskabelsen af det, der har været tabt.

Med Hannas gribende og åbenhjertige personlige fortælling som spejl, giver bogen giver dig også en vigtig brik i din historie. Ligesom de gamle eventyr lægger bogens visdom sig ind i dit indre bibliotek, klar til at guide dig i de udfordringer, du møder i dit liv. For sammen med den indre åndelige rejse, bogen inviterer dig med på, omsættes bogens visdom samtidig til jordnær praksis og lærer dig, hvordan du kan finde balancen ved at læne dig ind i årstiderne.

Dette er en bog, alle nordiske kvinder bør have på sin boghylde.

Stine Schou Kvistgaard, spirituel coach, mentor, healer og underviser

Som at vende hjem til et rum, fyldt med refleksion og bevægelse. Er fuldstændig vild med denne bog, der tager mig med på en rejse. En rejse, der starter med ord, og via refleksioner baner vejen for en livsvisdom.

Denne bog viser værdien ved storytelling, som jeg savner i en tid, hvor hastighed er vigtigst. Giver du tid, vinder du tid. Giv denne bog din tid, og lad tankernes energi skabe værdi.

Robert Rolfsted, foredragsholder, forfatter og transformationsspecialist

Jeg kan dufte naturen og føle den vibrere i mine fodsåler. Jeg kan fornemme rytmen af alfernes dans, jætternes kraft og vanernes kærlighed når jeg læser Hannas fantastiske bog om den nordiske mytologi.

Med ét bliver jeg tryllet ind i en verden som tager mig på en rejse med spændende informationer om vores nordiske arv og kraftfulde fortællinger, som Hanna væver så skønt sammen med sine dybe personlige oplevelser. Udover det får vi ligeledes smukke indsigter om hvordan vi kan bruge al den visdom i historiernes symboler og myter til vores hverdag.

Hanna´s hudløse ærlighed og skarpe øjne, når hun kigger bag kulisserne, river dig med på en farverig rejse som giver teksten et meget fyldigt og vibrerende væren. Den vækker mange AHA momenter men ikke mindst en længsel og lyst til at kaste sig ud i naturen, bade i duggen og blive ét med elementerne og verdens væsener.

Jeg blev vild med Freyja og fik lyst til at omsvøbe mig med hendes blå kåbe og Bisingamenet. Mærke al den vidunderlige feminine kraft, som Hanna beskriver så stærkt og indlysende.

Bogen vækker også lyst til at fordybe sig endnu mere i al den visdom Hanna præsenterer og bruge som en vejledning til årstidernes magi. Skabe egne ceremonier og ritualer.

Jeg siger tusind tak for at tage mig hjem til mine islandske rødder og minde mig om rigdommen alt omkring i forbindelsen med naturen, vores historiske og kulturelle arv og den usynlige verden.

Dette skaberværk er guld værd.

Sólrún Bragadóttir, sanger og sanghealer.

Nordisk Visdoms Portal – Forside